"Тротоари" в град Троян

За новите дръвчета – Браво, г-жо Михайлова! Но за „тротоарите“…

 Браво, г-жо Михайлова! Браво за новите дръвчета! За предстоящото асфалтиране също ще получите адмирации от нас… само, ако резултата не е като новите и нашарени (иновация във Вашето съзнание) тротоари на улица „Стефан Караджа”.

Снимките с които сте подкрепили  текста си са красивички и искащи хвалебствия, а и Вашето изпълнено със управленска скромност: „…обещахме нови. Ето ги.” Ще доведе до дежурното гражданско възхищение показано с хилещи се и емотикони и ръкопляскащи GIF-чета!

Но, г-жо Кмет истината е в детайлите.   

Улица „Стефан Караджа” е строително предизвикателство заради голямата денивелация на места, и това бе обявено още на пресконференцията при започване на ремонта. Строителите гарантираха, че са готови за него и имат решение.  Това което постигнахте Вие и одобрените от Вас изпълнители надхвърля и най-смелото въображение. С него повеждате поне с една обиколка пред столичния кмет, г-жа Фандъкова по безотговорно и некадърно изпълнение на ремонтни и строителни дейности в градска среда.

Тротоара е хълмист и пешеходецът трябва особено внимателно да се движи по него, защото може да падне, да загуби равновесие, да се подхлъзне. Трябва да е и със специални обувки защото има участъци, в които с нормални не може да се мине. По този тротоар колички не могат да минат – нито на хора с увреждания, нито детски. А „Стефан Караджа“ е от улиците, които водят до една от големите детски градини – „Здравец“. Сещаме се, когато завали сняг, когато не всичко ще се вижда, или когато плочките се заледят.

Думите са безсилни да се обясни, затова ще покажем детайлни снимки на резултата за който ви се възхищават и благодарят част от троянци.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More